Triatlon, medlemskontingent, ritt i 2020 og Korona

Då er det klart, Bømlo SK har offisielt fått triatlon gruppe, og i styret er det Jerome Paumier som er ansvarlig for denne gruppa. Det er då anledning å kjøpe heilårslisens for triatlon, meir info finn du HER.

Me minner og om betaling av årets medlemskontingent, den må være betalt før ein kan kjøpe lisens. Meir om kontingenten HER

Me har og søkt om 2 ritt i år, Tempo 11.august og Gassasundrittet 25.august. Her tar me alle forbehold om godkjenning, vakter og korona restriksjoner.

Minner og om retningslinjene fra NCF om trening i disse tider.

Å sykle etter hverandre innebærer en stor fare for dråpesmitte, via svett, snørr og luft (om man nyser eller hoster) fra den som sykler foran til den som sykler bak. Ved en hastighet på 35 km/h så tar det kun 0,2 sek for syklisten bak, å komme til samme sted som den foran befant seg på.

NCF anbefaler fortsatt på det sterkeste at all trening ute ikke skjer i grupper, kun alene.