Kontingent, styre og treningsritt i 2021

Medlemskontingent blir i disse dager sendt ut, me har skifta medlemssystem der faktura blir sendt ut til alle medlemmer. Dersom du skal betale familiemedlemskap bruker du fakturaen du har fått og endrer beløpet til 600,-. Så sender du mail til kasserer@bomlosk.no med info om familiemedlemmer du betaler for. Dersom du ikkje får tilsendt faktura kan du fortsatt betale på gamlemåten, info HER. Skal du ha lisens må medlemskontingenten være betalt.

Styret for 2021 er det samme som for 2020.

Leiar Vidar Siggervåg
Styremedlem Kjell-Ove Sele
Styremedlem Jerome Paumier
Styremedlem Kjell Haugland
Kasserer Alf Kvarme
Varamedlem John Even Alfsvåg

Me har planlagt 2 treningsritt i år, tempo 25.05.2021 og Gassasundrittet 24.august, i tillegg prøver me å få til ein triatlon konkurranse 19.juni.